Фракція «ЄС» у Хмельницькому прокоментувала звинувачення щодо незадекларованих грошей у депутатки

Фракція «ЄС» у Хмельницькому прокоментувала звинувачення щодо незадекларованих грошей у депутатки

Укрінформ
Фракція «Європейська солідарність» у Хмельницькій міськраді уважно стежить за звинуваченнями у наявності незадекларованих коштів, які висунуті ДБР депутатці цієї фракції Світлані Баранській та заявляє, що висновки будуть зроблені після надання вичерпної інформації у справі.

Про це заявила на своєму сайті Хмельницька територіальна організація «Європейська солідарність», передає Укрінформ.

«Важливо підкреслити, що Світлана Баранська, на відміну від хабарниці-слуги Тетяни Крупи, не займала і не займає жодних посад в структурах державної або місцевої виконавчої влади і є підприємцем», - йдеться в дописі.

У ЄС також нагадали, що депутати місцевих рад працюють на громадських засадах.

«Світлана Баранська займається легальною і задекларованою підприємницькою діяльністю. Вона стверджує, що кошти не перебувають у її власності, є цілком законними і готова надати відповідні докази в судовому засіданні. Нам не хотілося б, щоб проти представників бізнесу порушувалися справи з метою відволікти увагу від корупції чиновниці МСЕК і депутатки правлячої партії Слуга народу Тетяни Крупи. Водночас, ми уважно стежимо за перебігом подій і підкреслюємо, що всі рівні перед законом і остаточні висновки будуть зроблені після надання вичерпної інформації у справі», - наголошується в заяві.

Читайте також: НАЗК повторно перевірить декларацію очільниці Хмельницької МСЕК

Як повідомляв Укрінформ, 9 жовтня правоохоронці затримали депутатку Хмельницької міської ради, у якої працівники Державного бюро розслідувань виявили понад півтора мільйона незадекларованих доларів та об’єкти нерухомості.

5 жовтня Офіс генерального прокурора повідомив про затримання та висунення підозри у незаконному збагачені керівниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи, у якої вилучили майже 6 мільйонів доларів.

Згідно з інформацією на сайті обласної ради, Хмельницьку обласну МСЕК очолює Тетяна Крупа, яка входить до депутатської фракції партії «Слуга народу».

Фото: ДБР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-