Внаслідок атаки росіян балістикою по портовій інфраструктурі Одещини загинуло п’ятеро людей

Внаслідок атаки росіян балістикою по портовій інфраструктурі Одещини загинуло п’ятеро людей

Укрінформ
Внаслідок ворожої атаки балістикою по портовій інфраструктурі Одещини п’ять людей загинуло, дев’ятеро отримали поранення.

Про це йдеться в публікації міністра розвитку громад та територій України Олексія Кулеби у Телеграмі, передає Укрінформ.

«П’ятеро загиблих та дев’ятеро постраждалих – наслідки чергової атаки російських терористів балістикою по портовій інфраструктурі Одеської області. Всі постраждалі – українці. Наразі їм надається медична допомога, п’ятеро перебувають у важкому стані», - зазначається в дописі.

Під час атаки ушкоджень зазнало цивільне судно під прапором Панами – контейнеровоз «Shui Spirit». Це вже третє іноземне судно, атаковане Росією, за останні чотири дні. Україна сьогодні залишається гарантом продовольчої безпеки.

Читайте також: Військові РФ скинули вибухівку з дрона на автобус у Херсоні - двоє поранених

Тому важливо припинити практику цього терору — достатньою кількістю зброї, протиповітряної оборони, дипломатією, санкціями та покаранням за кожен воєнний злочин, додає міністр.

Як повідомляв Укрінформ, на Одещині внаслідок атаки дрона травмовано п’ятеро осіб, троє з них госпіталізовані у стані середнього ступеня тяжкості.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-