Влада показала наслідки обстрілу Херсона - понівечений автоцентр, тролейбусна мережа

Влада показала наслідки обстрілу Херсона - понівечений автоцентр, тролейбусна мережа

Відео
Укрінформ
Влада показала наслідки обстрілу Центрального району Херсона - снарядами понівечений автоцентр, цивільні транспортні засоби, тролейбусна мережа, а також повибивало шибки у будинках, у 16-річної дівчини – гостра реакція на стрес.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, який оприлюднив відповідне відео, передає Укрінформ.

«Дорога, всіяна склом та уламками, потрощені будівлі. Такі наслідки чергового російського обстрілу Центрального району Херсона», - йдеться у повідомленні.

Відео: Телеграм Олександра Прокудіна

Як зазначається, ворожими снарядами понівечено автоцентр, цивільні транспортні засоби, тролейбусну мережу, а також повибивало шибки у будинках.

Начальник ОВА повідомив, що у 16-річної дівчини – гостра реакція на стрес. Бригада «екстренки» надала їй допомогу на місці.

Читайте також: Росіяни вночі обстріляли поштове відділення у середмісті Херсона

Відповідне відео у Телеграмі оприлюднив також начальник Херсонської МВА Роман Мрочко. Він інформує, що російські військові зранку завдають ударів по Херсону. Багато прилітає по Центральному району. За його словами, у прибережній зоні був поранений чоловік, 16-річна дівчина отримала гостру реакцію на стрес у Таврійському мікрорайоні.

Як повідомляв Укрінформ, 10 жовтня у лікарню доправили 56-річного чоловіка з вибуховою травмою та уламковим пораненням, близько 10 години він потрапив під ворожий обстріл у Центральному районі Херсона, у цей час чоловік був на вулиці.

Фото: скріншот із відео

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-