Загарбники минулої доби вбили одного жителя Донеччини

Загарбники минулої доби вбили одного жителя Донеччини

Фото
Укрінформ
Російські війська минулої доби, 10 жовтня, вбили одного жителя Донецької області.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін.

За його словами, росіяни вбили жителя Новоселидівки. Ще четверо людей дістали поранення.

Як наголосив Філашкін, загальна кількість жертв російських загарбників на Донеччині (2803 загиблих і 6270 постраждалих) подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Як повідомила поліція Донеччини, війська РФ минулої доби здійснили 2 792 обстріли області.

«Зокрема, Росія випустила по цивільному населенню 13 ракет… Пошкоджено 71 цивільний об’єкт, з них 37 житлових будинків», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що влучання сталися в 14 населених пунктах: містах Добропілля, Дружківка, Костянтинівка, Лиман, Мирноград, Покровськ, Сіверськ, селищі Ямпіль, селах Гришине, Дружківське, Неліпівка, Новоселидівка, Новоукраїнка, Червоне.

Зокрема, у Новоселидівці внаслідок удару російського дрона загинула людина.

Лиман окупанти обстріляли із ЗРК «С-300» та РСВЗВ «Смерч», де поранили мирного жителя, пошкодили шість приватних будинків, адмінбудівлю, автомобіль.

Мирноград ворог накрив з артилерії, у результаті двоє людей зазнали травм, пошкоджено багатоквартирний будинок і цивільне авто.

Один поранений також у Ямполі, пошкоджено господарську будівлю.

Костянтинівку війська РФ атакували бомбою «ФАБ-250» з модулем УМПК та артилерією, було пошкоджено чотири багатоквартирних і три приватних будинки, заклад освіти, господарську споруду, газопровід.

По Дружківці росіяни вдарили трьома ракетами із ЗРК «С-300», там руйнувань зазнали п’ять багатоквартирних будинків, медичні заклади, заклад освіти, торговий центр, центр дозвілля, бібліотека, офісні приміщення, зокрема міської газети, бюро ритуальних послуг, автомобіль.

На Дружківське ворог також спрямував три ракети «С-300», у результаті пошкоджено приватний будинок, підприємство, трактор.

П’ятьох ударів із ЗРК «С-300» зазнало Добропілля, було пошкоджено 11 приватних осель, заклад освіти, підприємство, адмінбудівлю.

У Покровську через удар БПЛА постраждали два багатоквартирних будинки. У Сіверську внаслідок бомбової атаки пошкоджено заклад освіти.

Читайте також: На Херсонщині минулої доби внаслідок російських ударів зазнали поранень троє людей

Як повідомляв Укрінформ, з території Донецької області, яка перебуває під контролем української влади, з початку повномасштабного вторгнення Росії евакуювали 1,161 млн цивільних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-