У Запоріжжі через нічну атаку пошкоджені 35 приватних будинків

У Запоріжжі через нічну атаку пошкоджені 35 приватних будинків

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі внаслідок нічного авіаційного удару пошкоджено 35 приватних будинків і кількість житла, яке зазнало руйнувань, збільшується.

Про це повідомив голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району Федір Маєр в Телеграмі, передає Укрінформ. 

«Пошкоджено 35 будинків. Я думаю, що ми завершимо обхід і ця цифра, напевно, збільшиться. Значні пошкодження мають на зараз 6 будинків. На місці працюють міська аварійна служба, «Кобра», Запоріжремсервіс, а також міські служби», - сказав він.

За слова чиновника, зареєстровано четверо постраждалих, але у всіх легкі травми, від госпіталізації люди відмовились. 

Для ліквідації наслідків задіяно 21 одиницю спецтехніки та 89 працівників.

У мерії нагадали, що власники житла, яке було зруйноване внаслідок ракетного обстрілу, мають можливість оформити щомісячну фінансову допомогу для винаймання житла у розмірі 10 тисяч гривень.

Читайте також: Росіяни вночі завдали три авіаудари по Запоріжжю: в ОВА розповіли про стан потерпілих

Звертатись необхідно до Департаменту соціального захисту населення. Його спеціалісти працюють в наметах Запорізької міської ради поблизу місць атак.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська вночі завдали три авіаудари по Запоріжжю, правоохоронці документують наслідки влучань та надають допомогу постраждалим мешканцям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-