Закон однаковий для всіх: у ТЦК відреагували на скандал у Дніпрі з директором компанії Steko

Закон однаковий для всіх: у ТЦК відреагували на скандал у Дніпрі з директором компанії Steko

Укрінформ
У Дніпропетровському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки заявляють, що здіснюється правова оцінка дій гендиректора компанії-виробника вікон Steko Сергія Положая і вирішується питання його притягнення до відповідальності.

Як передає Укрінформ, група комунікацій Дніпропетровського обласного ТЦК зазначила у Фейсбуці: "Йдеться про його ганебну публічну заяву, яка ображає і дискредитує військовослужбовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки та Збройних сил України в цілому".

Як ідеться в повідомленні ТЦК, "Положай на своїх сторінках у соцмережах особисто повідомив, що не має документів щодо бронювання на час мобілізації. Водночас він хизується своїм зневажливим відношенням не лише до військового обов’язку, але й до військовослужбовців і не соромиться при цьому використовувати ненормативну лексику. Фактично, громадянин Положай особисто підтвердив протиправність своїх дій".

Читайте також: «Контекст ситуації втрачений»: у компанії Steko відреагували на скандал між її керівником і працівником ТЦК

На поширюваних відео, повідомили в ТЦК, "видно ганебні прояви агресивної, брутальної і зухвалої поведінки та нецензурні, принизливі висловлювання і погрози військовослужбовцям. Все це є обурливим і неприпустимим. Законодавство України щодо питань мобілізації та оборони держави працює однаково для всього суспільства, незалежно від соціального статусу, статків та займаних посад".

На даний час проводиться правова оцінка дій Положая та вирішується питання притягнення останнього до відповідальності згідно з чинним законодавством України, підкреслили у ТЦК.

Як повідомляв Укрінформ, гендиректор компанії-виробника вікон Steko Положай під час розмови з правоохоронцями нецензурно висловлювався на адресу військовослужбовця територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

У свою чергу в компанії Steko заявили, що поширюване в мережі відео, де зафільмований конфлікт між їх генеральним директором і представником ТЦК, є неповним, а контекст ситуації "втрачений та викладений у вигідному для когось світлі". У Steko закликали всіх, хто був присутній під час інциденту та має повну версію відео, надати її для "відновлення справедливості".

Фото: facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-