На Херсонщині шахраї продали неіснуючі автомобілі на майже 800 тисяч гривень

На Херсонщині шахраї продали неіснуючі автомобілі на майже 800 тисяч гривень

Укрінформ
На Херсонщині шахраї продали неіснуючі автомобілі на майже 800 тисяч гривень, вводили в оману зловмисники й військовослужбовців ЗСУ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«Продали неіснуючі автомобілі на майже 800 тисяч гривень: херсонські поліцейські повідомили шахраям про чергову підозру», - йдеться у повідомленні.

Як інформують правоохоронці, у березні поточного року в Херсоні поліцейські затримали подружжя за підозрою у вчиненні низки шахрайств. Нині встановлено додаткові епізоди їх злочинної діяльності.

Правоохоронці з’ясували, що у другій половині 2022 року в одному із торгівельних інтернет-майданчиків вони розміщували оголошення про продаж автомобілів із вимогою обов’язкової передоплати. Після перерахунку коштів оголошення видалялося. Вводили в оману зловмисники й військовослужбовців ЗСУ.

Читайте також: На Львівщині судитимуть шахраїв, які вдавали із себе співробітників ТЦК

Нині встановлено, що через цю шахрайську схему шахраї «заробили» близько 781 тисячі гривень. Також поліцейські наразі затримали й 22-річну учасницю шахрайської групи, яка нещодавно повернулася у Херсон з-за кордону.

Фігурантам наразі інкримінували заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб, вчинене у великих розмірах. Підозрюваним загрожує до восьми років ув’язнення.

Як повідомляв Укрінформ, наразі популярним став різновид шахрайських листів - нібито від податкової або суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-