Війська РФ за добу здійснили 65 обстрілів прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Війська РФ за добу здійснили 65 обстрілів прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Укрінформ
Російські війська за минулу добу здійснили 65 обстрілів з різних видів озброєння прикордонних територій Чернігівської, Сумської та частини Харківської областей, пролунав загалом 171 вибух.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила пресслужба оперативного командування "Північ".

У Чернігівській області під ворожим вогнем опинилися Ніжин, Грем’яч, Угли, Набережне, Миколаївка, Карповичі та Янжулівка.

За попередніми даними, російська армія здійснила атаку по них із FPV-дрона, ствольної артилерії, міномета та задіяла скиди НВП з БПЛА.

Читайте також: Унаслідок численних атак КАБами у Запоріжжі пошкоджені понад тисяча будинків - міськрада

У Сумській області під ворожим вогнем опинилися Старі Боровичі, Єліне, Коршачина, Річки, Тур’я, Басівка, Мезенівка, Угроїди, Миропілля, Володимирівка, Катеринівка, Іскрисківщина, Петрушівка, Покровка, Славгород, Ободи, Велика Писарівка, Попівка, Їздецьке, Олександрівка, Пономаренки, Рев’якине, Бунякине, Зноб-Новгородське, Гудове, Будівельне, Фотовиж, Нововасилівка, Середина-Буда, Вільна Слобода, Вовківка, Ходине, Дем’янівка, Стара Гута та Студено.

Попередньо встановлено, що загарбники атакували ці населені пункти з РСЗВ, БПЛА, FPV-дронів, ствольної артилерії, міномета, КАБів та задіяли скиди НВП з БПЛА.

У Богодухівському районі Харківської області в населених пунктах Рясне, Леміщене, Тимофіївка та Відродженівське зафіксовано 31 вибух, внаслідок використання FPV-дрона, міномета та скидів НВП з БПЛА.

За даними ОК "Північ", попередньо втрат серед цивільного населення немає.

Знищено адміністративну будівлю, ангар та два вантажні автомобілі, пошкоджено медичний заклад, багатоквартирний житловий будинок та автомобіль.

Читайте також: На Херсонщині за добу внаслідок російських ударів - шестеро поранених

Як повідомляв Укрінформ, російські війська 16 жовтня 39 разів атакували з різних видів озброєння прикордонні громади Сумської області, пролунали загалом 80 вибухів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-