На Вінниччині зіткнулися вантажівка і мікроавтобус, шестеро загиблих

На Вінниччині зіткнулися вантажівка і мікроавтобус, шестеро загиблих

Фото, відео
Укрінформ
На Вінниччині 16 жовтня у ДТП за участі вантажівки та мікроавтобуса неподалік с. Писарівка Вінницького району загинули шестеро людей, двоє з них – неповнолітні.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області, передає Укрінформ.

«За попередньою інформацією слідства, 16 жовтня близько 17:20 неподалік с. Писарівка Вінницького району на автодорозі Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Ізварине 36-річний водій автомобіля DAF, житель Гайсинського району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мікроавтобусом Renault Trafic, під керуванням 48-річного вінничанина, який рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП водій мікроавтобуса та п’ятеро його пасажирів загинули на місці події», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що серед загиблих - мешканці Вінницького району віком 16, 17, 19, 23 років та 21-річний житель Жмеринського району.

Водій вантажівки з отриманими травмами госпіталізований до лікарні. Наразі він затриманий у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Автомобілі поміщено на арештмайданчик. У водія автомобіля DAF здійснено забір крові для проведення токсикологічної експертизи.

За цим фактом слідчі слідчого управління розслідують кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Слідчими призначено ряд експертиз, за результатами яких будуть встановлені остаточні обставини та причини автопригоди.

Читайте також: Поліція встановила попередню причину масштабної ДТП біля Львова

Як повідомляв Укрінформ, кількість постраждалих через зіткнення тролейбуса зі стовпом, яке сталося у Миколаєві 11 жовтня, зросла до 15.

Фото Нацполіції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-