В Україні завтра без опадів, уночі - сильні заморозки

В Україні завтра без опадів, уночі - сильні заморозки

Погода
Укрінформ
В Україні у п'ятницю опади не очікуються, вночі у західних, північних та центральних областях сильні заморозки у повітрі, на решті території температура 3-8° тепла, температура вдень до 12° тепла, на Закарпатті до 15°.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Мінлива хмарність. Без опадів, лише у східних, Дніпропетровській областях, в Криму та Приазов'ї невеликий дощ. Вночі та вранці у західних Житомирській та Вінницькій областях місцями туман. Вітер північно-східний, у західних областях південно-східний, 5-10 м/с", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вночі у західних, північних та центральних (крім Дніпропетровської) областях сильні заморозки (у повітрі) 0-3°, на решті території температура 3-8° тепла (в Одеській та Миколаївській областях на поверхні ґрунту заморозки 0-3°); температура вдень в Україні 7-12° тепла, на Закарпатті до 15°.

У Києві та області 18 жовтня без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. У столиці вночі заморозки в повітрі 0-2°, температура вдень 8-10° тепла; на Київщині вночі сильні заморозки (в повітрі) 0-3°, температура вдень 7-12° тепла.

Згідно з прогнозом, в Україні 19-20 жовтня опади не очікуються, лише у південно-східній частині 19 жовтня пройде невеликий дощ. Вночі та вранці у західних, Житомирській та Вінницькій областях місцями туман. Вітер північно-східний з переходом на північно-західний, у західних областях південно-східний, 3-8 м/с.

Уночі в західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Одеській області сильні заморозки (у повітрі) 0-5°, у Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській області 19 жовтня на поверхні ґрунту, 20 жовтня і в повітрі заморозки 0-3°, на решті території температура 1-6° тепла, 20 жовтня на поверхні ґрунту заморозки 0-3°; температура вдень 7-12° тепла, на Закарпатті 11-16° (19 жовтня у східних областях 4-9°).

У Києві та області 19-20 жовтня опади не очікуються. Вітер північно-східний з переходом на північно-західний, 3-8 м/с. У столиці вночі заморозки в повітрі 0-2°, температура вдень близько 10° тепла; на Київщині вночі сильні заморозки (в повітрі) 0-5°; температура вдень 7-12° тепла.

Читайте також: В Україні третій день поспіль зростає споживання електрики - Укренерго

Синоптики в Україні 21-22 жовтня опадів не прогнозують. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, у південній частині 1-6° тепла; вдень в Україні 10-16° тепла.

У столичному регіоні на початку тижня утримається суха погода. У Києві температура вночі 1-3° тепла, вдень 12-14° тепла; по області вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 10-15° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-