Сили оборони знешкодили всі російські дрони, які загрожували столиці - КМВА

Сили оборони знешкодили всі російські дрони, які загрожували столиці - КМВА

Укрінформ
Сили ППО знешкодили всі ударні безпілотники, якими російські загарбники цієї ночі намагалися атакувати Київ.

Про це Київська МВА повідомила в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Чергова повітряна атака на Київ російських збройних сил. Сьогодні вночі окупанти атакували столицю України безпілотними літальними апаратами. Тактика ворога незмінна - БпЛА заходять на місто з різних напрямків. Повітряна тривога у столиці тривала понад три з половиною години. Сили оборони знешкодили усі російські дрони, які загрожували столиці», - зазначив очільник КМВА Сергій Попко.

За його словами, цього разу не обійшлося без потерпілих.

Читайте також: Атака дронів: у столиці працювала ППО

«Внаслідок нічної атаки ударних БпЛА російської армії на Київ у Дніпровському районі пошкоджено фасад будинку, молода жінка отримала серйозне поранення нижньої кінцівки. У Дарницькому районі уламками пошкоджено припарковані авто. Без потерпілих», - поінформував керівник міської військової адміністрації.

У зв'язку з цим Попко закликав усіх киян дослухатися до сигналів повітряної тривоги і в разі небезпеки завжди користуватися укриттями.

Читайте також: У Києві уламки безпілотників поранили жінку та пошкодили автівки

Як повідомлялося, з вечора 18 жовтня російські загарбники запустили кілька груп ударних безпілотників з південного та північного напрямків, у Києві та низці областей була оголошена повітряна тривога.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-