У Покровській громаді росіяни минулої доби обстріляли залізницю та лінію електропередач

У Покровській громаді росіяни минулої доби обстріляли залізницю та лінію електропередач

Укрінформ
Минулої доби російські війська завдали ударів по залізничній та енергетичній інфраструктурі Покровської громади на Донеччині.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомила Покровська МВА.

“Минулої доби під обстрілом перебувало як саме місто, так і сусідні населені пункти громади. Росіяни застосували ФАБ-250, який скерували на житлові будинки мирних жителів. Авіаудар відбувся вчора об 11:00. Внаслідок нього пошкоджена залізнична інфраструктура, приватний житловий будинок та будівля магазину в західній частині міста”, - йдеться у повідомленні.

Окрім того, о 22:45 стався ворожий обстріл с. Гришине, внаслідок якого пошкоджено два приватні домогосподарства та лінії електропередачі. Село знеструмлене. Інформації щодо постраждалих не надходило.

О 23:00 під обстріл потрапило сусіднє з Покровською громадою смт Удачне. Ціллю ворога стало вугледобувне підприємство, де пошкоджень виробничу будівлю промислового майданчика. Підприємство продовжує роботу у штатному режимі, інформація про наслідки уточнюється.

Читайте також: На Сумщині внаслідок нічної атаки росіян пошкоджені об'єкти енергетики, семеро поранених

Як повідомляв Укрінформ, російські військові упродовж минулої доби, 18 жовтня, вбили двох жителів Донеччини та ще двом завдали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-