Атака дронів на Київщині: у пошкодженій багатоповерхівці розібрали аварійні конструкції

Атака дронів на Київщині: у пошкодженій багатоповерхівці розібрали аварійні конструкції

Фото
Укрінформ
Рятувальники розібрали всі аварійні конструкції у пошкодженому внаслідок падіння уламків дрона житловому будинку у Фастівському районі Київської області.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко.

За його словами, внаслідок падіння уламків одному з населених пунктів Фастівського району була пошкоджена покрівля багатоповерхового житлового будинку, вибиті вікна, є значне руйнування однієї із квартир та пошкоджені декілька суміжних.

“На місці продовжують працювати всі оперативні служби. Мешканцям надається вся необхідна допомога. Постраждалих немає”, - наголосив очільник обладміністрації.

Читайте також: Пошкоджені будинки, автівки і ринок: ДСНС показала наслідки атаки дронів на Київщині

Одну жительку будинку з гіпертонічним кризом доправили до медзакладу. За психологічною допомогою звернулися 15 осіб.

Як зазначив Кравченко, проводиться оперативне технічне обстеження будинку.

Фахівці визначають ступінь пошкодження та можливість проживання людей у секції будинку. Проведена евакуація 43 мешканців із 20 квартир.

Газова мережа не пошкоджена. На час проведення робіт будинок відключили від газу.

Біля будинку розгорнуті оперативний штаб та пункт обігріву. Триває збір інформації щодо потреб мешканців з відселених квартир.

Для тимчасового проживання людям запропоновані місця у модульному містечку у Василькові. Крім того, коштом громади буде надана фінансова допомога.

Міжнародний фонд GEM долучається до заміни вікон у пошкоджених квартирах. Проводиться обстеження сусідніх будинків на наявність пошкоджень.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 21 жовтня у Глевасі Київської області 43 мешканців евакуювали із 5-поверхового житлового будинку, в якому внаслідок падіння уламків дрона сталася часткова руйнація конструкцій покрівлі.

Фото: Київська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-