У Сумах показали наслідки нічного нальоту «Шахедів»

У Сумах показали наслідки нічного нальоту «Шахедів»

Фото
Укрінформ
Сумська міськрада надасть тимчасове житло містянам, чиї будинки непридатні для проживання після нічного авіанальоту російських "Шахедів".

Про це повідомили в Телеграмі Сумської міськради, передає Укрінформ.

"Сумчанам, чиє житло постраждало внаслідок атак і наразі непридатне для проживання, громада готова надати тимчасові помешкання. Тим, хто цього потребує, необхідно звернутись особисто до представників штабу з ліквідації наслідків НС, які працюють безпосередньо на місцях подій, або телефоном: (066)5437677", - йдеться в повідомленні.

Також у міськраді поінформували, що на вул. Василівська розгорнуто мобільний штаб.

Читайте також: Росіяни вночі та зранку 19 разів вдарили по прикордонню Сумщини

Наразі в місті не курсує електротранспорт.

Зазначається, що на вул. Василівська в автомобілі оперативного штабу працюють перший заступник міського голови Артем Кузнецов, представники штабу та структурних підрозділів міської ради, які приймають заяви на обстеження пошкодженого житла та консультують з інших питань.

Зокрема, представники ГО «Проліска» видаватимуть людям, житло яких було пошкоджено, будівельні матеріали та речі першої необхідності.

Волонтери БФ «Право на захист» обійдуть пошкоджені обійстя, де мешкають літні люди чи особи з інвалідністю, та реєструватимуть мешканців на отримання виплати в розмірі 10,8 тис. грн на кожного члена родини.

Інші постраждалі можуть зареєструватись на отримання допомоги сьогодні та завтра в приміщенні школи №27.

Як повідомляв Укрінформ, уночі російські військові здійснили авіанальот на місто Суми. ППО збила 25 російських "Шахедів". Загинуло троє людей, серед яких 14-річна дівчинка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-