У Краматорську задля вирішення проблеми з водопостачанням пробурили дві нові свердловини

У Краматорську задля вирішення проблеми з водопостачанням пробурили дві нові свердловини

Відео
Укрінформ
У Краматорську на Донеччині задля вирішення проблеми з водопостачанням за допомогою фонду «Милосердя і здоров'я» пробурили дві нові свердловини. У планах – буріння у місті ще трьох свердловин.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін та опублікував відповідне відео.

«Дві нові свердловини у Краматорську — такі перші результати співпраці з фондом «Милосердя і здоров'я». Нещодавно фонд погодився допомогти нам розв'язати проблему з водопостачанням на Донеччині», - написав очільник області.

Відео: Голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації

Він зазначив, що нові дві свердловини - це тільки перший крок, бо фонд планує пробурити ще три свердловини у Краматорську і продовжити роботу в інших містах області.

За словами Філашкіна, вода в свердовинах буде проходити декілька етапів фільтрації, що дозволить людям використовувати її в побуті.

Читайте також: У чотирьох містах Донеччини пробурять свердловини для забезпечення людей водою

Керівник ОВА подякував благодійникам за оперативне редагування на проблеми Донецької області.

Як повідомлялося, на території Донецької області планується пробурити 26 нових свердловин у містах Дружківка, Костянтинівка, Краматорськ, Слов’янськ, Білозерське, Добропілля. Це дозволить забезпечити сталим водопостачанням жителів північної та північно-західної частини Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-