У Херсоні вранці снаряд влучив у багатоквартирний будинок: влада показала наслідки

У Херсоні вранці снаряд влучив у багатоквартирний будинок: влада показала наслідки

Фото, відео
Укрінформ
У Херсоні показали наслідки ранкового ворожого обстрілу середмістя, де у дах багатоквартирного будинку «прилетів» один із російських снарядів.

Як передає Укрінформ, відповідне відео у Фейсбуці оприлюднив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

«У Херсоні ранок почався з чергової ворожої атаки», - написав Мрочко.

За його словами, окупанти вдарили по житлових кварталах у середмісті. Літній чоловік та його дружина, які перебували у своїй квартирі, зазнали поранень. А їхнє житло перетворилося на купу будівельного сміття.

Начальник МВА розповів, що працівники Херсонської міської військової адміністрації вже поспілкувалися з постраждалими, першочергово надали консультації і вивчили обсяг пошкоджень та потреби.

Читайте також: На Херсонщині минулої доби внаслідок ударів РФ поранені п'ятеро людей

Відео про обстріл середмістя Херсона опублікував і начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

«У дах цього багатоквартирного будинку, що у середмісті Херсона, зранку «прилетів» один із російських снарядів», - написав начальник ОВА.

Як розповів Прокудін, снаряд пробив покрівлю і потрапив у квартиру. В оселі – вибиті шибки, потрощені стіни, меблі, побутова техніка.

Він зазначив, що двоє літніх містян, які постраждали унаслідок обстрілу, отримали уламкові поранення та вибухові травми. Медики «екстренки» надали потерпілим меддопомогу на місці.

У Херсонській обласній прокуратурі, яка публікує фото про наслідки обстрілу, інформують, що за цим фактом розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Як повідомляв Укрінформ, зранку у п'ятницю, 25 жовтня, російські військові обстріляли середмістя Херсона, постраждали двоє людей.

Фото: Херсонська обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-