Унаслідок обстрілів РФ на Херсонщині загинули двоє людей, є поранений

Унаслідок обстрілів РФ на Херсонщині загинули двоє людей, є поранений

Укрінформ
На Херсонщині з початку доби 26 жовтня росіяни вбили двох людей: у Кіндійці і Білозерці. У Херсоні важко поранено чоловіка.

Про це повідомляє у Телеграмі Офіс Генерального прокурора, передає Укрінформ.

"26 жовтня близько 00:40 військові армії РФ скинули вибухівку з дрона у Кіндійці. Травми, несумісні із життям, отримав чоловік. Близько 2:40 ворог з артилерії обстріляв Білозерку. Поцілили по будинку. З-під завалів деблоковано тіло жінки", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що вночі російські військові також обстріляли Херсон. У тяжкому стані до лікарні доставлено чоловіка, який у момент атаки перебував у будинку.

Начальник Херсонської МВА Роман Мрочко показавнаслідки атаки на обласний центр.

"Цієї ночі окупанти зруйнували будинок літніх людей у Корабельному районі міста. Під завалами опинився син подружжя. Його ушпиталили. В оселі залишились жінка похилого віку і прикутий до ліжка чоловік, якого теж доправлять до лікарні", - написав очільник МВА.

За його словами, Херсонську міську територіальну громаду з 6:00 25 жовтня по 6:00 26 жовтня було обстріляно російськими окупаційними військами 10 разів. Ураження зафіксовані у Херсоні, Комишанах, Антонівці, Придніпровському, Садовому. Зокрема, пошкоджено 5 приватних будинків, багатоповерхівку, господарчу споруду, авто. Одна людина загинула, три - отримали поранення різних ступенів тяжкості. Усім надана необхідна медична допомога.

Читайте також: Ракетний удар по Дніпру: троє загиблих, кількість постраждалих зросла до 20

У Херсонській ОВА поінформували, що сьогодні звернулася по медичну допомогу жителька Золотої Балки, котра постраждала внаслідок російського обстрілу 21 жовтня. У 73-річної жінки діагностували мінно-вибухову травму та поранення спини. Лікарі надають їй необхідну допомогу.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області за минулу добу, 25 жовтня, внаслідок російських ударів троє людей загинули, семеро дістали поранення, зокрема дитина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-