Проект українського шоу "Розсміши коміка" продали казахам

Укрінформ
Українська Студія "Квартал-95" уклала угоду з казахським "Незалежним телевізійним каналом" про продаж формату розважального проекту "Розсміши коміка"

Українська Студія "Квартал-95" уклала угоду з казахським "Незалежним телевізійним каналом" про продаж формату розважального проекту "Розсміши коміка".

Як повідомили Кореспондент.biz представники студії, яка є автором і правовласником вказаного формату, вихід програми до ефіру запланований на осінь поточного року.

"Ми дуже раді тому, що "перші ластівки" українських телепродуктів купують за кордоном", - відзначив художній керівник компанії, генпродюсер телеканалу "Інтер" Володимир Зеленський.

За його словами, недавно також надійшла пропозиція зі США купити право на виробництво цього розважального формату і показ на території Штатів, Мексики і країн Південної Америки на три роки.

Крім того повідомляється, що казахський НТК придбав права на показ випусків проекту "Вечірній Квартал" за 2011 і 2012 роки, а також спецпроектів святкових концертів "23 лютого у Великому місті" і "8 березня у Великому місті".

Нагадаємо, у лютому поточного року формат "Розсміши коміка" придбав телеканал "Росія". Перший випуск програми з'явився в російському ефірі 6 травня цього року. На сьогоднішній день знято 24 епізоди проекту. Ведуть розважальне шоу в Росії Роман Ємельянов, Максим Галкін і Володимир Зеленський.

Також формат "Розсміши коміка" був придбаний телеканалом Baltijos TV (BTV) (Литва). Перший сезон проекту вийшов в ефір телеканалу навесні 2012 роки.

Нагадаємо, що в Україні проект "Розсміши коміка" виходить в ефір вже третій сезон поспіль на телеканалі "Інтер". Ведучими української версії розважального шоу є Дмитро Шепельов, Володимир Зеленський і Євген Кошовий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-