Підозрюваного в убивстві

Підозрюваного в убивстві "Сармата" заарештували на два місяці

Укрінформ
Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід підозрюваному у справі про вбивство учасника АТО Віталія Олешка ("Сармата") Євгену Бродському у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці.

Відповідне рішення зачитав суддя Віталій Писанець, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд ухвалив клопотання задовольнити. Застосувати до Бродського (запобіжний захід - ред.) у вигляді тримання під вартою", - сказав Писанець.

Обвинувачення просило для Бродського, якого правоохоронці вважають замовником вбивства Олешка, запобіжний захід у вигляді арешту строком на 2 місяці.

Адвокати після засідання сказали у коментарі журналістам, що оскаржуватимуть це рішення суду.

Як повідомляв Укрінформ, Віталій Олешко був убитий у Бердянську 31 липня двома пострілами з обріза. Того ж дня на блокпосту під Василівкою була затримана машина з чотирма підозрюваними. Один з них - екс-боєць роти "Торнадо".

Читайте також: Вбивство "Сармата": підозрюваний відхрещується у суді від обвинувачень

6 серпня Бердянський міськрайонний суд обрав запобіжні заходи чотирьом підозрюваним у вбивстві - два місяці тримання під вартою без права внесення застави.

Пізніше один із затриманих за вбивство Олешка зізнався у скоєному і назвав замовника злочину.

17 грудня перший заступник голови Національної поліції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін заявив, що поліція затримала одного із ймовірних замовників вбивства “Сармата”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-