Суд обіцяє пояснити на брифінгу, чому тягнув із рішенням у справі Супрун

Суд обіцяє пояснити на брифінгу, чому тягнув із рішенням у справі Супрун

Укрінформ
Окружний адмінсуд Києва на брифінгу пояснить тривалий час перебування у нарадчій кімнаті судді Сергія Каракашьяна, який має ухвалити рішення щодо скасування тимчасової заборони Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я.

Про це повідомляє Окружний адміністративний суд Києва у Facebook.

“13 лютого о 10.30 в Окружному адміністративному суді міста Києва відбудеться брифінг щодо роз’яснення ситуації тривалого часу перебування судді в нарадчій кімнаті, в ході якого будуть надані відповіді на запитання представників ЗМІ стосовно “Справи У. Супрун”, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що станом на 20:00 12 лютого суддя у "справі Уляни Супрун" ще перебував в нарадчій кімнаті для вирішення клопотань про скасування заходів забезпечення позову, які були подані представником Кабінету Міністрів України та представником Супрун.

Брифінг відбудеться у залі нарад та прес-конференцій Окружного адмінсуду (корпус В, 4 поверх) на вулиці Петра Болбочана, 8.

Читайте також: Супрун дасть брифінг під Окружним адмінсудом

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство охорони здоров'я, у свою чергу, анонсувало брифінг керівництва МОЗу під будівлею Окружного адмінсуду Києва о 10:00 в середу.

11 лютого в Окружному адміністративному суді Києва почалося судове засідання щодо клопотання Міністерства юстиції від імені уряду щодо скасування заборони Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров’я України.

Ввечері 12 лютого в суді підтвердили, що суддя Сергій Каракаш'ян, який має ухвалити рішення за клопотанням Кабміну, вже понад добу перебуває у нарадчій кімнаті.

На п’ятницю, 15 лютого, призначено розгляд по суті позову народного депутата Ігоря Мосійчука щодо відсутності у Супрун повноважень до виконання обов’язків міністра охорони здоров’я України. Засідання відбудеться о 14:50 в Окружному адміністративному суді Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-