ЮНІСЕФ розширить ініціативи у сфері шкільного харчування в Україні

ЮНІСЕФ розширить ініціативи у сфері шкільного харчування в Україні

Укрінформ
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) наступного року розширить ініціативи щодо впровадження в українських школах реформи здорового харчування.

Про це на презентації платформи про здорове харчування в школах України "Знаїмо" повідомив голова представництва ЮНІСЕФ в Україні Мурат Шахін, передає Укрінформ.

"ЮНІСЕФ узяв на себе зобов’язання підтримувати ініціативи першої леді, і це (реформа шкільного харчування – ред.) один із таких великих проєктів. Наступного року в нас буде навіть більше ініціатив і заходів у цій сфері", - зазначив Шахін.

Він додав, що в Україні налічується 15 тисяч шкіл, "і якщо робити маленькі інвестиції, то отримуватимемо дуже велику віддачу у довгостроковій перспективі для здоров’я населення".

Шахін запевнив, що ЮНІСЕФ і надалі активно співпрацюватиме з Україною в контексті реформи шкільного харчування.

Як повідомлялося, співпраця ЮНІСЕФ з дружиною Президента України Оленою Зеленською розпочалася з підписання двостороннього меморандуму 1 червня 2020 року, в якому були закладені основи спільної діяльності щодо реформи шкільного харчування.

Платформа "Знаїмо" є частиною реформи системи шкільного харчування, яка відбувається в Україні з ініціативи та під патронатом першої леді.

Платформу розроблено за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, швейцарсько-українського проєкту DECIDE та Цюрихського педагогічного університету, а також українсько-швейцарського проєкту "Діємо для здоров’я". Технічний розробник – компанія SoftServe.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-