В Україні створили онлайн-сервіс з надання безкоштовних медичних консультацій

В Україні створили онлайн-сервіс з надання безкоштовних медичних консультацій

Укрінформ
Для українців створено сервіс Likar Support з надання безкоштовних медичних консультацій в режимі онлайн. 

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила організатор сервісу Світлана Луценко.

«Ми запустили минулого тижня сервіс з надання українцям безкоштовних медичних консультацій онлайн. Ми знаходимо лікарів-волонтерів, до яких можна звернутись, коли потрібна термінова медична порада, а доступу до лікарні немає. І вже зараз наші лікарі консультують тих, хто до нас звертається», - розповіла Луценко.

За її словами, на момент запуску сервісу консультації надавали 10 лікарів, наразі працює вже 15 медиків різних спеціалізацій. Сервіс підтримують та розвивають небайдужі люди, що прагнуть допомогти своїм співвітчизникам.

«У нас вже щодня приймають 15 лікарів різних спеціалізацій. Зараз додаємо більше вузьких фахівців. За наявності попиту, готові швидко масштабуватися й долучити понад 100 лікарів-волонтерів, до яких можна звернутись, коли потрібна медична порада», - пояснила організаторка сервісу.

Likar Support функціонує 24/7. На сайті є докладна інформація про те, як потрапити на консультацію до лікаря. Також є сторінка сервісу у Фейсбук

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ. 

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. Також наша країна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-