Діалоги влади та суспільства: в “Укрінформі” державні органи звітують про роботу у 2023 році

Діалоги влади та суспільства: в “Укрінформі” державні органи звітують про роботу у 2023 році

Укрінформ
Єдине українське інформаційне агентство “Укрінформ” надає  можливість міністерствам, відомствам, іншим центральним органам влади прозвітувати про свою діяльність у найсучасніших пресзалах.

Щороку до 25 лютого поточного року центральні органи виконавчої влади готують публічний звіт про підсумки діяльності за попередній рік. Мета такого звіту – належне інформування громадськості про підсумки діяльності, забезпечення належної прозорості та підзвітності відповідного органу виконавчої влади.

Основним завданням українського національного інформаційного агентства “Укрінформ” є висвітлення державної політики і суспільного життя в Україні.  Агенція пропонує свої медійні майданчики діалогу між владою та громадськістю та надає можливість керівникам міністерств та інших центральних органам виконавчої влади безоплатно провести щорічний виступ з публічним звітом про підсумки діяльності відповідного органу виконавчої влади на базі пресцентру Укрінформу. 

У період з січня по березень 2024 року в “Укрінформі” запланували провести заходи щодо звітування діяльності, загалом, 13 органів виконавчої влади та міністерств.

Про результати своєї діяльності у 2023 році на медіамайданчиках “Укрінформу” вже прозвітували:

Генеральний директор Українського національного інформаційного агентства “Укрінформ” Олексій МАЦУКА: “Нашому суспільству - владі та громадянському суспільству - життєво необхідно вести відкритий, чесний та сталий діалог.  Ефективна комунікація завжди запобігає розвитку конфліктів. Це надважливо саме зараз - під час війни. Громадяни мають розуміти, чим займаються у тих чи тих органах державної влади, на що витрачаються значні бюджетні кошти. Відповідно міністерства та відомства повинні доповідати суспільству про свою діяльність, її результати, процеси реформування у галузі тощо. Тож пропонуємо керівникам міністерств, інших центральних органам виконавчої влади безоплатно провести щорічний публічний звіт на медійних платформах нашої інформагенції”. 

Окрім того, “Укрінформ” запустив власну відеопрограму “Влада Inside”, мета якої контролювати те, як вирішуються складні питання економіки та суспільства в Україні. Журналісти вивчають, як працюють владні механізми прийняття рішень та наскільки суспільство може контролювати реалізацію державних ініціатив. 

Свіжі випуски доступні на каналі Ukrinform TV: http://surl.li/psyfq

***

Пресцентр Українського національного інформаційного агентства “Укрінформ” — провідний медіамайданчик країни з проведення прескоференцій, брифінгів, круглих столів, презентацій,  вебінарів, дискусій, онлайн-заходів.

Минулого року організовано та проведено понад тисячу пресзаходів суспільно-політичного, військово-патріотичного та культурного спрямування, за участі представників органів державної влади, громадських та благодійних організацій, політиків, військових, провідних експертів, митців та спортсменів, іноземних делегацій.

Пресцентр Укрінформу - це 2 комфортабельні зали для проведення заходів, які оснащені сучасною технікою. Це - унікальна можливість одночасно, під одним дахом, організовувати інформаційні зустрічі у наступних форматах: офлайн, онлайн та змішані (офлайн + онлайн).

Заходи з пресзалів транслюються онлайн на YouTube каналі Укрінформу в якості HD та на сайті агентства.

Пресцентр Укрінформу забезпечує технічний та інформаційний супровід заходів.

У пакет послуг входить:

  • анонсування заходів на сторінці Пресцентру та в розділі Анонси
  •  розсилка анонсів для українських та іноземних  представників засобів масової інформації та їхня реєстрація; 
  • виготовлення табличок для спікерів;
  • забезпечення спікерів водою;
  • використання технічних та мультимедійних пристроїв для демонстрації фото- та відеоматеріалів;
  • розміщення текстової інформації у “Підсумкових матеріалах” та фото у розділі Фотобанк.
  • високошвидкісний WI-FI;

 У разі необхідності надаємо додаткові послуги:

  • використання мультимедіа для онлайн-заходів та подій змішаного формату: Zoom, Skype, Microsoft Teams, Google Meet; 
  • паралельний stream різними мовами на YouTube-каналі Укрінформу: англійською, французькою, німецькою, польською тощо;
  • допомога в організації кави-брейк/кейтерингу;
  • обладнання для синхронного перекладу.

Пресцентр Укрінформу забезпечує комфортабельні умови роботи для спікерів та журналістів. Підтверджують це результати роботи Пресцентру Укрінформу та Медіацентру Україна – Укрінформ:

Понад 1 000 брифінгів, панельних дискусій та обговорень, в яких взяли участь більш ніж 8 000 українських та іноземних спікерів.

Кількість переглядів заходів на YouTube-каналі Укрінформу сягає понад 3 200 онлайн-глядачів.

Понад 31 000 новин, опублікованих закордонними та українськими журналістами за результатами подій.

У квітні 2022 року в Києві з’явився новий потужний комунікаційний майданчик «Медіацентр Україна – Укрінформ». Він став результатом об’єднання зусиль і досвіду держави, громадянського суспільства і комунікаційників.

“Медіацентр Україна – Укрінформ” – це майданчик №1 за кількістю щоденних подій і спікерів, швидкістю реагування на актуальні теми, охопленню іноземних медіа для донесення оперативних, актуальних, а головне – достовірних новин про війну в Україні. 

Результати роботи Медіацентру Україна – Укрінформ:

Понад 1 000 брифінгів, панельних дискусій та обговорень, в яких взяли участь більш ніж 3 500 українських та іноземних спікерів.

Понад 4 000 журналістів з усіх куточків світу, які отримують новини.

Понад 31 000 новин, опублікованих закордонними і українськими журналістами за результатами подій Медіацентру.

У рамках “Медіацентру Україна – Укрінформ” працює Продюсерський центр, який допомагає іноземним журналістам і фіксерам із пошуком актуальних тем та контактів, вирішенням організаційних питань під час перебування в Україні. Також працює “Фотобанк”, де журналісти безкоштовно можуть брати якісні професійні фотографії для ілюстрації своїх матеріалів про Україну. Створено платформу BrainHub для інтелектуальних дискусій. Вона об’єднує експертів державного і громадського сектору навколо питань післявоєнного відновлення України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-