Професора Києво-Могилянської академії Гараня нагородили медаллю Британської імперії

Професора Києво-Могилянської академії Гараня нагородили медаллю Британської імперії

Фото, відео
Укрінформ
Професор політології Національного університету «Києво-Могилянська академія» науковий директор Фонду "Демократичні Ініціативи" Олексій Гарань отримав державну нагороду Великої Британії – медаль Британської імперії (BEM) за внесок у розвиток українсько-британського партнерства

Нагороду від імені Його Величності Короля Чарльза ІІІ вручив посол Великої Британії Мартін Гарріс, повідомляється у Фейсбуці Гараня, передає Укрінформ.

«Професор Києво-Могилянської академії Олексій Гарань є поборником демократичного устрою в Україні, сприяючи розвитку нового покоління демократичних лідерів, політиків і громадських активістів. Його робота та внесок інших лідерів громадської думки, особливо хотів би відзначити Ірину Бекешкіну, яка зробила дуже багато для розвитку громадянського суспільства та розбудови демократичної України, є дуже важливими для розвитку відносин між Сполученим Королівством та Україною. І саме на знак визнання цих цінних заслуг Його Величність Король нагородив Олексія Гараня почесною медаллю Британської імперії», – наголосив Гаррісон під час вручення нагороди лавреатові.

Гарань подякував британському посольству і всьому урядові країни за допомогу, яку надає Велика Британія Україні у ці трагічні дні російської агресії. Він також відзначив, що ця нагорода великою мірою є визнанням системної роботи всієї команди «Демініціатив» на зміцнення стратегічного партнерства Великої Британії та України впродовж останніх років і особливо під час війни.

Читайте також: Президент на врученні Шевченківської премії: Культура має значення

Особливу подяку науковець висловив виконавчому директору Фонду «Демократичні ініціативи» Петру Бурковському, без якого, за його словами, ця аналітична робота була б неможливою.

Як повідомляв Укрінформ, на території Києво-Могилянської академії ініційовано археологічне дослідження залишків фундаментів Богоявленського собору Києво-Братського монастиря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-