Суд залишив Коломойського під вартою до 2 червня - джерело

Суд залишив Коломойського під вартою до 2 червня - джерело

Укрінформ
Шевченківський районний суд Києва продовжив строк запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою бізнесмена Ігоря Коломойського до 2 червня 2024 року з альтернативою застави 1,96 млрд грн.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на власні джерела.

За інформацією співрозмовника, одна із сторін засідання наголошувала на стані здоров’я Коломойського та наполягала на передачі справи до НАБУ. Інша сторона зазначала, що на сьогодні більш м'які заходи не зможуть запобігти наявним ризикам, включно з переховуванням підозрюваного від органів досудового розслідування та суду.

Читайте також: У Росії суд конфіскував активи Коломойського

Як повідомлялось, 2 вересня 2023 року Служба безпеки України, Бюро економічної безпеки та Офіс генпрокурора вручили Коломойському підозру за статтями 190 та 209 Кримінального кодексу: шахрайство та легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом.

Згодом Коломойський отримав ще дві підозри - про виведення з ПриватБанку загалом 15 млрд грн.

Шевченківський райсуд Києва 28 листопада продовжив запобіжний захід для Коломойського у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави 3,7 млрд грн до 26 січня.

Пізніше Шевченківський райсуд Києва залишив Коломойського під вартою ще на два місяці, до 25 квітня. Крім цього, розмір застави було зменшено до 2,4 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-