Зеленський у Великдень: Сьогодення показало справжнє значення любові до ближнього

Зеленський у Великдень: Сьогодення показало справжнє значення любові до ближнього

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголосив, що сьогодення показало справжнє значення любові до ближнього.

Про це він сказав у зверненні з нагоди Великодня, передає Укрінформ.

"Біблія вчить нас любові до ближнього. А сьогодення показало нам справжнє значення цього слова. Коли навіть за сотні кілометрів одне від одного ми підтримуємо й допомагаємо одне одному. Захищаємо одне одного. Молимось одне за одного. Коли всі ми стали одне одному ближчими, одне одному ближніми. А колишній сусід, що постійно набивався нам у брати, для нас далекий на віки. Він порушив всі заповіді, зажадав наш дім, прийшов нас убивати. Світ бачить це. Бог знає це. І ми віримо: у Бога на плечі – шеврон з українським прапором. Тож із таким союзником життя точно переможе смерть", - підкреслив Зеленський.

Як зазначив Президент, на одному спільному шляху зараз українців обʼєднує одна молитва - за українських воїнів, які захищають нас, за всіх, хто працює щодня заради міцності держави, за дітей, у яких Росія вкрала дитинство, за матерів і батьків, у яких Росія вкрала спокійну старість, українські міста та села, які переживають постійний терор з боку агресора.

Як повідомлялось, православні та греко-католики цієї неділі, 5 травня, відзначають одне з найбільш значущих свят у році - Великдень або Воскресіння Христове.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-