Представники кіноіндустрії та підприємці передали Нацгвардії понад сотню БПЛА

Представники кіноіндустрії та підприємці передали Нацгвардії понад сотню БПЛА

Фото
Укрінформ
У рамках проєкту «Дрони гвардії» представники кіноіндустрії та підприємці передали бойовим бригадам Національної гвардії України 115 дронів різного типу.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Нацгвардії України.

Зазначається, що під час зустрічі перший заступник командувача (начальник штабу) НГУ бригадний генерал Вадим Гладков підкреслив, що на перемогу України активно працюють усі Сили оборони й Нацгвардія як їх невіддільна складова, а також волонтери, меценати, представники творчих спільнот та підприємниці.

Завдяки проєкту «Дрони гвардії» раніше вже було закуплено близько 200 дронів, які допомагають бійцям нищити ворога на полі бою. Нова партія дронів також дозволить підрозділам НГУ більш ефективно виконувати завдання на передньому краї.

Представники культури передають дрони Нацгвардії / Фото: Національна гвардія України

«Зараз інтенсивність боїв на лінії фронту досить висока. Потреба у них для наших бійців також є. Ми робимо все необхідне, аби забезпечити наші підрозділи. Водночас спільна робота з волонтерськими організаціями та благодійниками вселяє віру в те, що наша країна вистоїть і перемога буде за нами», – підкреслив Гладков.

Своєю чергою т. в. о. директора департаменту персонального штабу полковник Володимир Грабчак подякував представникам культури та бізнесу за співпрацю, зазначивши, що Україна стала прикладом згуртованості для багатьох розвинених держав.

Читайте також: Франківськ передав понад 100 дронів на Харківський та Авдіївський напрямки

«Наше суспільство продемонструвало вміння об’єднуватися перед лицем загрози. Єдиним фронтом виступають військові, які зі зброєю в руках боронять державу, бізнес як основа економіки, а також культура, що духовно наповнює нашу націю. Світ побачив, що ми готові обстоювати свої цінності й свій вибір. Саме тому нам надають міжнародну підтримку», – наголосив він.

Як повідомлялося, проєкт «Дрони гвардії» стартував понад рік тому. Тоді командування Національної гвардії України та громадська організація «Спілка підприємців теле- та кіноіндустрії» підписали меморандум про співпрацю. Основною метою став збір коштів на 1000 дронів для бойових бригад НГУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-