Зеленська закликала підтримати харківських виробників

Зеленська закликала підтримати харківських виробників

Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська закликала купувати товари виробників із Харкова.

Про це перша леді повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Навіть під постійними ворожими обстрілами в Харкові з’являються нові бізнеси й виробництва. Від початку року тут відкрилося понад 6 тисяч підприємств! Харків працює попри все. Україна працює попри все. Не треба чекати, доки в чиюсь працю влучить російська ракета, щоб підтримати наших виробників. Важливо робити це вже зараз. Це не лише про економіку – це про єдність і нашу спільну стійкість. Про своїх», - розповіла Олена Зеленська.

Фото: Телеграм / Олена Зеленська
Фото: Телеграм / Олена Зеленська

Підтримувати своїх, за словами першої леді, означає також купувати своє, розповідати про українські компанії. 

«Наприклад, про видавництво Vivat, у якого цими днями загинуло від російського удару семеро працівників. Вони трудилися в друкарні над новими книгами», - відзначила Олена Зеленська.

Читайте також: Зеленська ознайомилася з роботою фабрики-кухні в Бучі

Як повідомляв Укрінформ, 23 травня внаслідок серії ракетних ударів було зруйновано поліграфічний комплекс «Фактор-Друк», один із найбільших поліграфічних комплексів Харкова та всієї України. Під час ракетної атаки на підприємстві було понад 50 працівників. Семеро загинули, 21 людина поранена. За попередніми підрахунками, знищено близько 20 тисяч книг для дітей і дорослих, зокрема шкільних підручників.

Перше фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-