«Хочемо ховатись від дощу, а не ракет!»: пів тисячі дітей з парасольками встановили рекорд

«Хочемо ховатись від дощу, а не ракет!»: пів тисячі дітей з парасольками встановили рекорд

Фото
Укрінформ
У селищі Ямпіль на Хмельниччині встановлено перший національний рекорд України - наймасовіший парад дітей із парасольками під гаслом "Ми хочемо ховатися від дощу, а не ракет!".

Про це Укрінформу повідомили в Ямпільській селищній раді.

Зазначається, що керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова зафіксувала наймасовіший парад за участі 511 дітей, які пройшлися центральною площею селища під відкритими парасольками. Такий рекорд встановлюється вперше.

“Метою нашого заходу є висловлення підтримки і солідарності усім українським дітям, які постраждали внаслідок ворожих дій окупантів. Таким чином учні громади вирішили нагадати світовим лідерам, що діти мають ховатися від дощу, а не від ракет”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Києві презентували виставку і книгу про вплив війни на дітей

Окремо, як додали в громаді, експерти Національного реєстру рекордів України виділили наймолодшого учасника заходу. Ним став Палига Володимир, якому 2 роки і 8 місяців. На згадку експерти подарували йому Книгу рекордів України, а натомість отримали від місцевого дошкільного закладу оберегові ляльки-мотанки.

Читайте також: До Дня захисту дітей маленькі львів’яни презентували кліп «Право жити»

Як повідомлялось, хмельничанин Олексій Кордзіховський за хвилину відкрив зубами металеві кришки понад пів сотні пляшок, встановивши національний рекорд. За кожну пляшку він збирав донати на дрон для ЗСУ.

Фото надала Ямпільська селищна рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-