У Львові відбувся перший форум рекрутерів

У Львові відбувся перший форум рекрутерів

Фото
Укрінформ
У Львові пройшов перший Всеукраїнський форум рекрутерів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони України.

Захід став можливим завдяки співпраці Міноборони, Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради за підтримки Фонду Ганнса Зайделя в Україні, що підтримує проєкти, які сприяють посиленню спроможності суспільства та органів влади у сферах цивільно-військового співробітництва, протидії дезінформації та інтеграції внутрішньо-переміщених осіб.

“Всеукраїнський форум об’єднав рекрутерів центрів рекрутингу української армії, представників Генерального штабу Збройних сил України, військових частин, органів державної влади та місцевого самоврядування. На ньому учасники працювали над пошуками шляхів розвитку рекрутингу в Україні та викликами, які стоять перед процесом рекрутування”, - ідеться у повідомленні.

Заступниця міністра оборони Наталія Калмикова у вітальному слові наголосила: "Кожен з вас робить надважливу справу, бо саме так будується місточок між цивільними і військовими. Ви робите можливою службу для людей там, де вони б хотіли служити. І цей супровід людини – це дуже важливо і відповідально. Тому я хочу вам, найперше, подякувати за вашу роботу”.

Вона підкреслила, що “кожен ще більше може розкрити свій потенціал і ті результати, які в нас уже є, будуть примножуватися.”

“Хочу запевнити, що Міністерство оборони завжди на зв’язку, і ми готові порадити, підтримати і підказати, допомогти вирішити проблеми, щоб військовослужбовець відчував себе потрібним, захищеним і впевненим", - зазначила Калмикова.

Читайте також: До рекрутингових центрів Міноборони вже звернулися понад 7000 осіб

"Ми розуміємо, що тільки правильна система рекрутингу з відповідними гарантіями може призвести до того, що людина буде ефективною та займатися в армії тим, що вона вміє найкраще. Найбільша дорога починається з найменшого кроку і цей крок вже зроблено. Дякую всім, хто сьогодні говорить про виклики, особливо у нормативній сфері, та має готовність їх вирішувати", - зазначив керівник апарату Львівської ОДА Тарас Грень.

Водночас уповноважений Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець зазначив, що мережа рекрутингових центрів активно розвивається.

За його словами, "більшість центрів працює менше 60 днів. Однак наразі у нас уже 8 000 консультацій і тисячі людей вже знаходяться на різних етапах рекрутингу”.

Як повідомляв Укрінформ, Міноборони до кінця цього року планує відкрити 40 рекрутингових центрів.

На даний час в Україні працюють 25 центрів в 23 населених пунктах.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-