Головним редактором інформагентства «Інтерфакс-Україна» став Дмитро Кошовий

Головним редактором інформагентства «Інтерфакс-Україна» став Дмитро Кошовий

Укрінформ
Новим головним редактором інформагентства «Інтерфакс-Україна» став Дмитро Кошовий, який до того був заступником директора агентства.

Як передає Укрінформ про це повідомляє «Детектор медіа».

Кошовий почав журналістську кар’єру в щотижневій газеті «Фінансова Україна», куди прийшов у 1993-му, будучи студентом-кібернетиком НТУУ «КПІ». 1997-го видання закрилося, і журналіст перейшов до агентства «Інтерфаксу-Україна». Кілька років поєднував роботу в агентстві з написанням матеріалів для економічного видання «Галицькі контракти». Згодом Кошовий очолив відділ економічних новин агенції «Інтерфакс-Україна» та був призначений заступником директора агентства.

Як зазначає видання, за майже 30 років роботи в діловій агенційній журналістиці Кошовий здобув кілька відзнак, зокрема став найкращим діловим редактором у номінації «За внесок у розвиток журналістики» (Премія ділових кіл PRESSзвання) й «Журналістом 2007 року» за професійну допомогу в розвитку й популяризації українського ринку інститутів спільного інвестування (ІСІ).

Читайте також: У Києві попрощалися з гендиректором «Інтерфакс-Україна» Мартиненком

Як повідомлялося, 28 травня 2024 року на 64-му році життя помер засновник та керівник інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко.

Фото: detector.media

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-