Зеленський подякував рятувальникам, поліцейським і військовим за збережені життя українців

Зеленський подякував рятувальникам, поліцейським і військовим за збережені життя українців

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський подякував рятувальникам, поліцейським і військовим, кожен з яких на своєму місці працює для збереження життів українців.

Про це глава держави заявив у зверненні, передає Укрінформ із посиланням на сайт Президента.

Зеленський відзначив рятувальників Державної служби України з надзвичайних ситуацій, які працюють, щоб зберегти якнайбільше життів українців.

«В усіх регіонах, у кожному місті. Дякую вам! Харківщина – особливо проявили себе цими тижнями Михайло Тебенев, Іван Лобанов, Олександр Омеляненко, Олександр Мазур та Юрій Мацаєнко. Дякую, хлопці! І ще Київщина, пожежно-рятувальні частини області: Ярослав Бровченко, Олександр Борозенець, Богдан Каченко, Сергій Неділько, Тимофій Вишня», - підкреслив він.

Глава держави також подякував усім місцевим службам, які працюють для людей, а також кожному поліцейському та волонтеру, які допомагають.

Читайте також: Зеленський: У червні росіяни вже застосували проти України понад 2400 КАБів

Окрім того, Президент відзначив захисників Донеччини. «Покровський напрямок, Торецький, Курахівський, Краматорський. Дуже жорсткі бої, десятки російських штурмів щодня. Дякую кожному солдату, сержанту та офіцеру, які захищають наші позиції та стримують окупанта. Дякую всім нашим воїнам за силу», - наголосив глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, на фронті від початку доби відбулося вже 121 бойове зіткнення з російськими загарбниками, 38 з них - на Покровському напрямку.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-