Від удару РФ зруйноване відділення «Охматдиту», де діти отримували діаліз - Ляшко

Від удару РФ зруйноване відділення «Охматдиту», де діти отримували діаліз - Ляшко

Укрінформ
Російська ракета влучила у відділення інтенсивної та еферентної терапії хронічних інтоксикацій дитячої лікарні "Охматдит".

Про це повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

"Зараз організована ліквідація наслідків надзвичайної ситуації. Ми бачимо корпус, у якому була токсикологія, де були діти на діалізі, де працювала лабораторія. Тут допомагають нам ДСНС, які першими кинулися розбирати завали. Ми за певний період часу розумітимемо, кого евакуювала швидка, і хто потенційно може знаходитися під завалами. Працюють завідувачі кожного відділення", - сказав міністр.

Фото із соцмереж
Фото Богдана Кутєпова

Ляшко додав, що наразі відбувається евакуація з реанімаційного відділення "Охматдиту". За його словами, пацієнтів евакуйовують по лікарнях міста Києва, які підпорядковуються МОЗ.

Читайте також: У Києві кількість жертв ракетної атаки РФ зросла до восьми, поранених уже 25

Водночас в ефірі телеканалу Київ24 очільник МОЗ зауважив, що пошкоджень зазнали операційні та онкологічні відділення дитячої лікарні.

Оприлюднено реквізити для підтримки НДСЛ "Охматдит". Це можна зробити за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, під масованої російської ракетної атаки 8 липня постраждали Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Краматорськ і Словʼянськ. Було випущено понад 40 ракет різних типів. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-