Дані в застосунку Резерв+ оновили вже 2,7 мільйона українців

Дані в застосунку Резерв+ оновили вже 2,7 мільйона українців

Укрінформ
Станом на 12 липня 2,7 мільйона громадян оновили дані в застосунку Резерв+.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомила заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко.

«2,7 мільйона людей оновили дані в Резерв+. Приблизно 90-100 тисяч громадян щодня оновлюють дані онлайн. Новий рекорд доводить, що попри всю дезінформацію та класичну недовіру до нового, наші громадяни цифровізуються і все більше відчувають користь і зручність таких інструментів, як Резерв+. Тож мільйони людей вже виконали вимогу оновити дані, і їм не знадобилося для цього стояти в чергах чи прокидатися о 5 ранку. Навіть якщо ваш документ з якихось причин не сформувався, ви все одно вже виконали основну вимогу — оновити дані», - повідомила Черногоренко.

Вона зауважила, що із 2,7 млн зареєстрованих громадян ніхто не отримав пуш з повісткою.

Читайте також: ТЦК більше не виписуватимуть повістки вручну - уряд ухвалив зміни

«Факт оновлення даних ніяк не прискорив отримання громадянином повістки. Не чекайте останніх днів, коли навантаження на систему буде найбільшим», - закликала заступниця міністра.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 6 липня у «Резерв+» дані оновили понад 2,3 млн українців, 1,5 млн з них згенерували собі електронний військово-обліковий документ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-