Прикордонники на передовій отримали генератори й автівки від іспанського монастиря «Санта-Клара»

Прикордонники на передовій отримали генератори й автівки від іспанського монастиря «Санта-Клара»

Фото
Укрінформ
Українські прикордонники, які служать на передовій, отримали від фонду іспанського монастиря «Санта-Клара» автомобілі і генератори.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба України

«Очільниця фонду монастиря «Санта-Клара» сестра Лусія Карам Паділья, яка добре відома своїми благодійними ініціативами, вкотре завітала в Україну. У ході візиту сестра Лусія відвідала кілька медичних закладів, де лікують і проводять реабілітацію бійців-прикордонників, поспілкувалася з пацієнтами і медперсоналом», - ідеться у повідомленні.

Крім того, спільно з керівниками лікувальних закладів Держприкордонслужби сестра Лусія обговорила шляхи подальшої співпраці, необхідність у лікуванні і реабілітації воїнів за кордоном і потреби у медичних та інших матеріальних засобах.

Також благодійники привезли кілька автівок та генераторів для бойових підрозділів ДПСУ, які протистоять ворогу на сході України.

«Сьогодні передаємо вашим бійцям два пікапи та два генератори. Ми раді, що можемо вам допомогти і цим самим подарувати частинку нашого світла на вашому шляху до перемоги», – зазначила благодійниця.

Читайте також: Українські прикордонники отримали від США швидкісні катери Metal Shark

У ДПСУ нагадали, що завдяки зусиллям фонду монастиря «Санта-Клара», за участі Асоціації волонтерів CaixaBank та асоціації «Посланці миру» Держприкордонслужба отримала понад 70 автомобілів, більше 50 з яких – медичного призначення, а також тонни медичних препаратів та різноманітного обладнання.

Як повідомляв Укрінформ, британські благодійники передали кінологам Могилів-Подільського прикордонного загону спецавто та майданчик для дресирування службових собак

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-