Рятувальники отримали ще 15 пересувних автотранспортних майстерень

Рятувальники отримали ще 15 пересувних автотранспортних майстерень

Фото
Укрінформ
Підрозділи ДСНС отримали 15 пересувних автотранспортних майстерень для ремонту машин механізованого розмінування. Відтепер рятувальники мають 33 такі машини в оперативному розрахунку.

Про це інформує Державна служба України з надзвичайних ситуацій в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Ці авто вже довели ефективність використання. Рятувальники фактично на місці ремонтують техніку. Раніше на це потрібен був час, щоб повернутись у підрозділ, полагодити транспорт і знову повернутись до місця виконання робіт», — зазначив перший заступник голови ДСНС Віталій Миронюк.

У повідомленні зазначається, що підрозділи ДСНС отримали 15 пересувних автотранспортних майстерень. Загалом в оперативному розрахунку рятувальників вже є 33 таких авто.

У відомстві пояснюють, що автотранспортні майстерні призначені для ремонту машин механізованого розмінування, які виконують завдання на деокупованих територіях, обладнані для цього найнеобхіднішими інструментами.

Читайте також: На Херсонщині рятувальники отримали РЕБи

У ДСНС додають, що спецавтомобілі IVECO придбали за кошти учасників Всеукраїнської аграрної ради, а інструменти та обладнання передали від принца Людвіга Баварського та графа Хубертуса Нессельрода.

Як повідомляв Укрінформ, Росія дедалі частіше атакує українські рятувальні підрозділи. Державна служба з надзвичайних ситуацій унаслідок ударів російських дронів щотижня втрачає 2-3 одиниці техніки.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-