Міноборони відзначило військових та цивільних за розвиток українських безпілотних систем

Міноборони відзначило військових та цивільних за розвиток українських безпілотних систем

Фото
Укрінформ
Перший заступник міністра оборони України генерал-лейтенант Іван Гаврилюк вручив почесні відомчі відзнаки військовослужбовцям та цивільним за розвиток безпілотних систем.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр Міноборони.

«Ви провели ґрунтовну роботу для реалізації спільного задуму керівництва Міністерства оборони та Збройних сил України щодо апробації комплексного застосування наземних і авіаційних безпілотних систем в складі єдиного підрозділу. Розвиток безпілотних систем в складі підрозділів – це той напрям, який визнано пріоритетним», – наголосив Гаврилюк.

Він подякував особовому складу ЗСУ за професійне виконання поставлених завдань.

Також перший заступник міністра оборони висловив вдячність керівництву органів місцевого самоврядування та військової адміністрацій однієї з областей України за вагому підтримку в розбудові інфраструктури полігону, де відбувалась практична реалізація проєкту.

«Активна взаємодія між військовими і цивільними, органами місцевої влади наблизить нашу мету – перемогу у війні з російським агресором», - заявив він.

Читайте також: Президент вручив нагороди воїнам Повітряних сил ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією заступника головнокомандувача ЗСУ Андрія Лебеденка, безпілотні системи на полі бою вже переважають за ефективністю класичні види зброї, включно з артилерією.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-