Міжнародні партнери передали уряду списки кандидатів до комісії з аудиту НАБУ - Кривонос

Міжнародні партнери передали уряду списки кандидатів до комісії з аудиту НАБУ - Кривонос

Укрінформ
Міжнародні партнери вже передали Кабінету міністрів списки кандидатів до комісії, яка має у цьому році провести незалежний аудит Національного антикорупційного бюро України.

Про це директор НАБУ Семен Кривонос заявив під час брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

«Одним із пріоритетів є незалежний аудит, який має відбутися у цьому році. Наскільки мені відомо, міжнародні партнери, як того вимагає законодавство, передали списки кандидатів до Кабміну. Очікуємо відповідне рішення уряду — особисто я як директор дуже очікую початку важливого цього кроку в історії НАБУ», - сказав він.

Кривонос зазначив, що і колектив НАБУ, і він як директор цієї установи сприятимуть у проведенні цього незалежного аудиту.

«Це вперше в історії НАБУ буде цей аудит проведений. І я вважаю, що це — надважлива ініціатива, що це надзвичайно важливо — провести цей аудит, щоб виявити і прогалини у діяльності НАБУ, і сильні сторони, і те, що можна покращити.

Читайте також: «Зливи» з НАБУ: Кривонос затвердив висновок службового розслідування

Як повідомляв Укрінформ, Україна до кінця вересня 2024 року зобов'язалася перед МВФ провести перший зовнішній аудит НАБУ незалежними експертами, призначеними міжнародними партнерами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-