Переможець тендера на будівництво військового кладовища заперечує зв’язки із підсанкційним бізнесменом

Переможець тендера на будівництво військового кладовища заперечує зв’язки із підсанкційним бізнесменом

Укрінформ
Компанія «Акам», яка є однією із засновників консорціуму «Білдінг ЮА», що став переможцем тендера на будівництво Національного військового меморіального кладовища, заперечує зв’язки із підсанкційним бізнесменом Вадимом Єрмолаєвим і його вплив на неї.

Про це заявив керівник ТОВ «Акам» Олексій Міхєєв на брифінгу в Укрінформі.

«У нас немає, у нашій компанії, ніяких стосунків із Вадимом Єрмолаєвим. Із 2023 року. На даний момент я є засновником даної компанії. І ніяких впливів від цього чоловіка немає. Думаю, що тут більше нічого сказати. В Youcontrol, на «Прозорро» все написано: що, чому і як...», - сказав Міхєєв, коментуючи інформацію щодо ймовірного впливу Вадима Єрмолаєва, який перебуває під санкціями України, на ТОВ «Акам».

Як повідомлялося, 1 серпня на ProZorro переможцем тендеру на будівництво першої черги Національного військового меморіального кладовища став консорціум “Білдінг ЮА” з Києва з пропозицією у розмірі 1,75 млрд грн. Його засновниками є підприємства «Євроелітбуд» (Одеса), «Акам» (Дніпро), ПАТ «Броварське шляхово-будівельне управління № 50» (Київська область).

Читайте також: У Мінветеранів заявили про перевірку переможця тендера на будівництво меморіального кладовища

Деякі ЗМІ, посилаючись на дані аналітичної системи Youcontrol, звернули увагу на те, що консорціум «Білдінг ЮА» створено наступного дня після оголошення тендера.

Водночас розслідувачі видання hromadske з'ясували, що граніт для проєкту будівництва Національного військового кладовища постачатиме компанія підсанкційного бізнесмена.

Національне військове меморіальне кладовище – загальнонаціональне місце вшанування та увічнення пам’яті загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-