Президент подякував молоді за протидію російській пропаганді

Президент подякував молоді за протидію російській пропаганді

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський подякував молоді, яка протидіє російській пропаганді та розповідає світові, що відбувається в Україні, які страждання принесла російська агресія.

Як передає Укрінформ, про це глава держави сказав під час Українського молодіжного форуму «Вільні мріяти», який відбувається 12 серпня, у День молоді.

«Поширення і захист української ідеї, української культури є справою не лише старших поколінь, але й молодих. Ми тримаємо оборону, зокрема в інформаційній і культурній сферах завдяки багатьом нашим людям, і часто це дуже молоді люди, які стараються зміцнити і поширити українські наративи. Я дякую кожному і кожній, хто не залишає шансів російській пропаганді та розповідає іншим у світі, що відбувається саме тут, в Україні, які страждання принесла нашим людям російська агресія», – розповів Зеленський.

Окремо Президент звернувся до тих молодих людей, які вступили до лав Збройних Сил.

«Я вдячний всім нашим хлопцям, дівчатам, які не залишились осторонь, які воюють заради України, людям, які працюють заради України, які підтримують нашу оборону так, як потрібно, так, як можуть», – сказав Президент.

Читайте також: Житло, навчання і бізнес: Зеленський анонсував три програми підтримки молоді

Від імені держави він пообіцяв, що Україна, попри жорсткі обставини війни, не матиме втраченого через війну покоління.

«Ми завершимо цю війну так, як потрібно нашій Україні, нашій державі, нашим людям і повернемо безпеку нашій державі, нашій українській молоді», – запевнив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, цього року Україна втретє відзначає Міжнародний день молоді разом з усім світом – 12 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-