У СБУ показали, як спалюють тонну конфіскованого героїну

У СБУ показали, як спалюють тонну конфіскованого героїну

Фото, відео
Укрінформ
У Служби безпеки України заявили про знищення більш як тонни героїну, який ще у січні 2021 року був конфіскований у контрабандистів.

Знищення наркотиків відбулося після відповідного вироку Залізничного районного суду Львова, передає Укрінформ із посиланням на пресцентр СБУ.

За цінами чорного ринку на момент виявлення героїну його вартість становила понад 2,3 млрд грн.

Зазначається, що у 2021 році СБУ провела тривалу багатоходову спецоперацію й задокументувала протиправну діяльність транснаціонального організованого злочинного угруповання. Тоді оперативники спецслужби затримали у Львові чотирьох осіб: одного з організаторів наркотрафіку і трьох іноземців, які фасували наркотики в орендованих складських приміщеннях.

У результаті слідчих дій правоохоронці виявили у наркоділків 1035 кг героїну, підготовленого для транспортування. Відомо, що вантаж прямував з Пакистану транзитом через Україну до Євросоюзу і був прихований у контейнері серед продуктів харчування.

Усіх затриманих фігурантів засудили за контрабанду наркотичних засобів в особливо великих розмірах.

Читайте також: У болгарському порту виявили рекордну партію героїну на €35 мільйонів

Зловмисники вже відбувають ув’язнення, додали в СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, у Кривому Розі викрили 10 учасників злочинної організації, які організували потужний канал продажу наркотиків і психотропів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-