НСЖУ передала пресофіцерці 95-ї десантно-штурмової бригади фотообладнання

НСЖУ передала пресофіцерці 95-ї десантно-штурмової бригади фотообладнання

Укрінформ
Національна спілка журналістів України передала пресофіцерці 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ЗСУ Валерії Клівінській нову фотокамеру.

Про це повідомив у Фейсбуці голова НСЖУ Сергій Томіленко, передає Укрінформ.

«Ми змогли підтримати справжню героїню - Валерію Клівінську, пресофіцерку 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ЗСУ. Сьогодні наш колега, член активу НСЖУ та головний редактор газети "Вісті" Олександр Кульбака особисто передав Валерії нову фотокамеру Canon EOS R10 з об'єктивом у Слов'янську», - зазначив Томіленко.

За його словами, команда НСЖУ познайомилася із пресофіцеркою Клівінською та її колегами у липні.

«Ми обговорювали особливості роботи на передовій, зокрема взаємодію з цивільними журналістами, а також виклики та потреби військових медійників. Серед іншого, Валерія скромно згадала про необхідність у якісній фотокамері для своєї роботи. Ми взяли це до уваги і завдяки спільним зусиллям НСЖУ та наших друзів з Академії української преси змогли знайти можливість допомогти», - підкреслив Томіленко.

Читайте також: Литва передала Україні новий пакет військової допомоги

Він наголосив, що Валерія Клівінська - це втілення мужності, професіоналізму та відданості своїй справі, вона щодня вона ризикує життям, документуючи подвиги захисників на найгарячіших ділянках фронту.

Як повідомляв Укрінформ, Національна спілка журналістів заснувала спеціальну нагороду "Пресофіцери важливі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-