Кабмін погодив експериментальний проєкт щодо військового обліку

Кабмін погодив експериментальний проєкт щодо військового обліку

Укрінформ
Кабінет міністрів погодив запровадження експериментального проєкту з автоматичної верифікації та перевірки відомостей про призовників, військовозобов'язаних і резервістів.

Про це у Телеграмі повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

«Погоджено, з метою оптимізації та ідентифікації відомостей Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов'язаних та резервістів в цілях національної безпеки та оборони України, пропозицію…стосовно реалізації протягом року експериментального проєкту з автоматичної верифікації та перевірки відомостей про призовників, військовозобов'язаних та резервістів», - поінформував він.

Мельничук зазначив, що урядовцями також затверджено Порядок реалізації експериментального проєкту, яка відбуватиметься шляхом електронної інформаційної взаємодії між національними електронними інформаційними ресурсами.

Читайте також: Командир зможе без ТЦК мобілізувати військовозобов'язаного у свою частину - законопроєкт

Як повідомляв Укрінформ, голова підкомітету з держбезпеки, оборони та оборонних інновацій Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський запевнив, що питання пониження мобілізаційного віку не стоїть на порядку денному.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-