В Україні запрацював Єдиний портал вакансій у закладах охорони здоров’я

В Україні запрацював Єдиний портал вакансій у закладах охорони здоров’я

Укрінформ
В Україні розпочав роботу Єдиний вебпортал вакантних посад у закладах охорони здоров’я, завдяки якому можна знайти актуальні вакансії або вирішити кадрові питання.

Як передає Укрінформ, про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко.

Єдиний вебпортал використовуватиметься для проведення добору на вакансії у державних та комунальних медзакладах, зокрема, при проведенні конкурсу на посаду керівника.

За словами Ляшка, на порталі можна розміщувати оголошення про вакансії у медзакладах, шукати роботу, подаватися на оприлюднені позиції, розміщувати оголошення про результати проведених конкурсів тощо.

Він підкреслив, що процес працевлаштування стане зручнішим. Працівники сфери охорони здоров’я зможуть легше знайти актуальні вакансії, а заклади охорони здоров’я – якісно і швидко задовольнити свої кадрові потреби.

Читайте також: Україні погрожує дефіцит лікарів, якщо не робити відповідні підготовчі заходи - Ляшко

"Водночас підвищується прозорість підбору кадрів та усуваються чинні корупційні ризики на етапі працевлаштування до медзакладів", - наголосив міністр.

Як повідомляв Укрінформ, з початку року до лікарів зі скаргами на ментальне здоровʼя звернулося близько 300 тисяч українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-