Зеленський: Маємо повністю реалізувати програму укриттів у школах

Зеленський: Маємо повністю реалізувати програму укриттів у школах

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголосив на необхідності реалізації програми облаштування укриттів у школах, щоб у новому навчальному році якнайбільше дітей могли вчитися офлайн.

Про це він сказав у відеозверненні, передає Укрінформ. 

«Сьогодні – Кропивницький. Щойно було засідання Конгресу місцевих та регіональних влад. Багато питань. Це й підготовка до нашого навчального року в українських школах, і опалювальний сезон, медицина та фінансові можливості в громадах. Серед головного – маємо повністю реалізувати програму укриттів у школах. Щоб у новому навчальному році якнайбільше дітей могли піти у школу офлайн», - сказав Зеленський.

Відео: Офіс Президента

Він поінформував, що з цього приводу говорив із Премʼєр-міністром Денисом Шмигалем та міністром освіти і науки Оксеном Лісовим.

«Також були сьогодні питання щодо шкільних автобусів. І це треба вирішити саме так, як кажуть у громадах. Щоб реально забезпечити транспорт для дітей. І оперативно. Дав відповідні доручення урядовцям», - підкреслив Президент.

Читайте також: Кабмін надав додатково 5 мільярдів на укриття у школах

Як повідомлялося, раніше Зеленський анонсував підготовкою Кабміном кількох технічних рішень, які допоможуть школам, де безпека це дозволяє, працювати офлайн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-