Прокуратура відкрила справу щодо можливої організації незаконного перетину кордону Дмитруком

Прокуратура відкрила справу щодо можливої організації незаконного перетину кордону Дмитруком

Ексклюзив
Укрінформ
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом отриманої інформації щодо можливої організації незаконного перетину кордону народним депутатом України.

Про це у коментарі Укрінформу заявила речниця Офісу генпрокурора Надія Максимець, відповідаючи на питання щодо достовірності даних, оприлюднених у ЗМІ, про те, що позафракційний народний депутат Артем Дмитрук незаконно виїхав за кордон.

«За фактом отриманої інформації щодо можливої організації незаконного перетину кордону народним депутатом України розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України», - зазначила вона.

За її словами, наразі у межах кримінального провадження прокурори спільно зі слідчими та оперативними підрозділами Держбюро розслідувань, а також із Держприкорднослужбою проводять першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення цих обставин.

Читайте також: Офіс генпрокурора оголосив про підозру народному депутату Дмитруку

«Письмове повідомлення про підозру народному депутату скеровано поштовим зв’язком до апарату ВРУ, за відомими місцями проживання та до житлово-експлуатаційних організацій, а відтак вважається здійсненим 25.08.2024 відповідно до КПК України, про що внесено відмітку до ЄРДР», - поінформувала Максимець.

Читайте також: ВАКС оголосив у розшук Олега Гладковського

Як повідомлялося, Офіс генпрокурора оголосив про підозру депутату Дмитруку.

ЗМІ поінформували, що Дмитрук нібито незаконно виїхав за кордон у суботу, 24 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-