Зеленський скликає нараду правоохоронців щодо зрадників-утікачів

Зеленський скликає нараду правоохоронців щодо зрадників-утікачів

Укрінформ
Президент скликає 26 серпня нараду з керівниками правоохоронних органів щодо осіб, які допомагали ворогу або виправдовували російську агресію та втекли з України, ховаючись від відповідальності.

Як передає Укрінформ, про це Володимир Зеленський заявив у відеозверненні.

«Щодо тих осіб, хто працює проти нашої держави: зрадників України, які допомагали російській агресії чи виправдовують її, які втекли з України, ховаючись від відповідальності. Нашій державі потрібні чіткі відповіді щодо таких осіб. Чітка відповідальність. Щоб усі ці «товаріщі» отримали те, на що заслуговують, хоч би де вони ховались і куди б побігли», - заявив глава держави.

Відео: ОП

У зв’язку з цим Президент призначив на понеділок, 26 серпня, нараду за участю керівників правоохоронних органів – СБУ, МВС, ДБР. На ній також будуть присутні очільники НАБУ, САП, голова Державної прикордонної служби, генеральний прокурор, представники розвідки.

«Багато речей треба завтра обговорити на цій зустрічі і висновків зробити», - наголосив Зеленський.

Читайте також: Офіс генпрокурора оголосив про підозру народному депутату Дмитруку

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом отриманої інформації щодо можливої організації незаконного перетину кордону народним депутатом України.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-