В ужгородському Центрі життєстійкості можна отримати правову та психологічну допомогу - Зеленська

В ужгородському Центрі життєстійкості можна отримати правову та психологічну допомогу - Зеленська

Відео
Укрінформ
Кожен мешканець Закарпатської області може отримати правову та психологічну допомогу в Центрі життєстійкості в Ужгороді.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі розповіла дружина Президента Олена Зеленська.

«На прикладі Закарпаття побачила, як упроваджуються різні компоненти Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» у конкретному регіоні. Відвідала ужгородський Центр життєстійкості, де фактично будь-хто із жителів області може отримати допомогу – від правової чи психологічної до притулку, якщо, наприклад, людина постраждала від домашнього насильства. Окремо величезна увага приділяється ВПО, яких на Закарпатті кількасот тисяч», - розповіла Зеленська.

Окрім того, вона розповіла, що побувала в молодіжному центрі Youth Hub, що працює на базі Ужгородського національного університету за підтримки UNICEF.

Читайте також: З початку року до лікарів зі скаргами на ментальне здоровʼя звернулися близько 300 тисяч українців -

«Наступне завдання – рівномірний розподіл таких послуг у громадах регіону. Щоб кожен і кожна могли отримати допомогу вчасно, якісно, поруч», - наголосила дружина Президента.

Як повідомляв Укрінформ, дружина Президента Олена Зеленська відвідала урок протимінної безпеки від The HALO Trust Ukraine, який представники організації проводили спеціально для дітей – учасників «Голосного кемпу» в Закарпатській області.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-