Агентство ООН у справах біженців стало партнером Фундації Зеленської

Агентство ООН у справах біженців стало партнером Фундації Зеленської

Відео
Укрінформ
Агентство ООН у справах біженців в Україні стало новим партнером Фундації Олени Зеленської.

Про це повідомила дружина Президента Олена Зеленська в Телеграмі, передає Укрінформ.

"Агентство ООН у справах біженців в Україні стало новим партнером Фундації. Меморандум про це підписали сьогодні на спільній зустрічі з командою Фундації та представницею Агентства Кароліною Ліндхольм Біллінг. Зосередимо нашу співпрацю на гуманітарній допомозі великим прийомним родинам, які моя Фундація підтримує від початку свого заснування. Упевнена, це посилить і масштабує наші проєкти, як-от будівництво нових домівок для великих прийомних родин – ВПО та їхня психосоціальна підтримка", - написала Зеленська.

Вона зазначила, що перша партія гуманітарної допомоги від Агентства (генератори, холодильники, морозильні камери, мікрохвильові печі, посудомийні машини тощо) уже надійшла до Фундації. За її словами, незабаром її отримають великі прийомні родини, які вимушено проживають у Львівській, Чернівецькій, Вінницькій, Тернопільській та інших областях.

Читайте також: Департамент міграції Литви підтвердив продовження посвідок на проживання біженців до 2026 року

"Україна плідно співпрацює з агентствами ООН, і я рада цьому черговому партнерству. Вдячна пані Біллінг за розуміння жахливої ситуації, у яку потрапили великі прийомні родини, і за відповідну підтримку. Війна триває, але й життя триває. І маємо разом допомогти саме життю, добробуту панувати в цих сім’ях", - написала Зеленська.

Як повідомлялося, Фундація Олени Зеленської працює у таких напрямках, як охорона здоров'я, освіта та гуманітарна допомога. Місія фонду полягає у тому, аби кожна людина в Україні почувалася фізично та ментально здоровою, захищеною, мала змогу реалізувати своє право на освіту та будувати майбутнє у рідній країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-