Львівські прикордонники вилучили партію фальшивих банкнот на понад $50 тисяч

Львівські прикордонники вилучили партію фальшивих банкнот на понад $50 тисяч

Фото, відео
Укрінформ
У Львівській області прикордонники виявили автомобіль із фальшивими банкнотами на суму 54 тис. доларів.

Про це повідомили у ДПСУ, передає Укрінформ.

Як зазначається в повідомленні, мікроавтобус із лафетом, який мав доставити автівку марки «Тойота» з Польщі в Україну, зупинили на узбіччі траси «Львів - Шегині».

В ході проведення санкціонованого обшуку легковика у пластиковій панелі, що розташована під перемикачем автоматичної коробки передач, правоохоронці виявили у двох зіп-пакетах 300 купюр номіналом 100 доларів та 480 купюр номіналом 50 доларів з ознаками підробки.

За даними прикордонників, банкноти на дотик були як звичайний папір. На підробку вказував і неякісний друк та однакові номери на кількох купюрах. Деякі з них були надруковані криво чи з нечітким номером.

Читайте також: Європейська поліція кількох країн спільно ліквідувала банду фальшивомонетників

Розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 199 КК «виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів).

Призначено низку судових експертиз. Встановлюється коло осіб, причетних до протиправної діяльності.

Як повідомляв Укрінформ, у пункті пропуску "Устилуг" під час огляду позашляховика, який в'їжджав в Україну, прикордонники виявили сховане від митного контролю дорогоцінне каміння.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-